In dit project zoeken wij informatie bij foto's uit Milheeze. We vragen om een beschrijving van de afbeelding, de locatie en als het kan een datering. Voor dit project kun je je nu aanmelden.

Wij zijn gestart met een nieuw project, waar iedereen aan kan meewerken. In dit project zoeken wij informatie bij foto's uit Milheeze. We vragen om een beschrijving van de afbeelding, de locatie en als het kan een datering. Voor het beschrijven van foto’s en andere afbeeldingen leggen wij zo veel mogelijk gegevens vast. Een deel van deze gegevens is voor de foto’s in dit project al ingevuld, maar er ontbreekt nog informatie. Wij hopen dat jij ons daarbij kan helpen!

Als je je aanmeldt om mee te helpen, krijg je foto’s te zien waarbij de beschrijvingen nog niet compleet zijn en de adressen nog ontbreken. We hopen dat je ons kunt helpen met het beschrijven van de afbeeldingen. We willen graag weten wie of wat er op een foto staat, waar de foto genomen is, wanneer wat er op de afbeelding staat (ongeveer) zich heeft afgespeeld. De foto’s worden één voor één getoond met daarnaast een aantal velden om in te voeren. In de Invoerinstructie lees je meer over dit project.

Bij dit project hebben wij vijf afbeeldingen om te oefenen toegevoegd. Deze afbeeldingen zijn al beschreven en kun je als voorbeeld gebruiken. Bij het oefenen kan de beschrijving niet opgelagen worden. Wil je de beschrijvingen van deze afbeeldingen zien op de site? Zoek dan in de Beeldbank naar B-000422, B-000423, B-000430, B-000423 en/of B-000606. .

 

Aanmelden voor dit project

Statistieken

Oefenen

Deelnemers

Mevr. E.M.M. (Angelien) Gerwen - van der Heijden
Projectleider
Mevr. E.M.M. (Angelien) Gerwen - van der Heijden
Controleur
Dhr. B.J.P.M. (Ben) Vereijken
Controleur
8 deelnemers
Vrijwilligers